Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 'Er is slechts ??n ploeg die gevoetbald heeft'

11 april 2004 15:36

Ronald Koeman vond dat het puntverlies Ajax volledig zelf was te verwijten. "Dat ligt geheel aan onszelf. We hebben goed gespeeld en hadden constant een vrije man op het middenveld. Met name Pienaar speelde daar fantastisch. We kregen ook drie goede kansen in de eerste helft. Dan kom je in de tweede helft voor. Feyenoord ging met vier spitsen spelen en dan krijg je meer ruimte. Die ruimte hadden we beter uit moeten spelen."

"Vlak voor tijd had Heitinga die bal gewoon weg moeten schieten. De goal die dan volgt is onze eigen schuld. Dat zal heitinga denk ik nooit meer overkomen, dat is de les voor hem vandaag. Het gelijkspel is niet dodelijk voor hem, maar het blijft wel heel jammer. Er is maar een ploeg die hier gevoetbald heeft vanmiddag, heel goed gevoetbald. En dat zie je niet terug in de score."




Tags

koeman heitinga dodelijk feyenoord les pienaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal