Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman vraagt geduld voor Escud? en Sonck

10 april 2004 14:59

Verslaggever: RvN

In een boeiend interview met het NRC Handelsblad gaat Koeman o.a. in op het afgelopen seizoen, de beperkte groei van zijn selectie en de toekomst. Hoewel Julien Escud? de meeste wedstrijden van alle Ajacieden speelde is er nogal wat kritiek op hem, hij kan Chivu maar moeilijk doen vergeten. Koeman vraagt om geduld. "Laten we niet te snel oordelen in het eerste jaar. Zeker niet gezien zijn leeftijd en ervaring. Inderdaad stelt hij zich nog wel eens verkeerd op en heeft hij het moeilijk tegen beweeglijke spelers. Maar zoals Escud? nu speelt ben ik heel tevreden. Hij past zich goed aan, probeert de taal te leren."

In wie Koeman ook nog wel mogelijkheden ziet is de Belg Sonck die het eerste seizoen niet uit de verf komt bij Ajax. Mocht Ibrahimovic vertrekken dan is Sonck voor Koeman nog wel een optie. "Ik ben er nog steeds van overtuigd dat Sonck onze centrumspits kan zijn. In het Belgisch elftal speelt hij ook op die plek met Buffel erachter.Met Sonck in de spits moeten we misschien naar andere koppeltjes zoeken binnen het team en ons spel iets aanpassen."

Een aanrader het uitgebreide interview in het NRC Handelsblad.

Meer op




Tags

koeman sonck escud handelsblad nrc aanrader boeiend buffel centrumspits chivu ibrahimovic julien koppeltjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos