Transparent
Inloggen
Sluiten

LITMANEN NU AL WEG BIJ AJAX

9 april 2004 10:58 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Jari Litmanen zal als voetballer niet meer voor Ajax in actie komen. Ajax heeft op verzoek van Litmanen besloten het contract van Litmanen onmiddellijke te be?indigen. Jari Litmanen zal hierdoor Ajax per direct verlaten. Het besluit lijkt in goed onderling overleg genomen, zo blijkt uit het bericht van de clubsite. Litmanen krijgt hierdoor de mogelijkheid zijn loopbaan als voetballer elders voort te zetten. De officiele site van Ajax meldt eveneens dat een samenwerking tussen Jari Litmanen en Ajax in een andere functie bij de club in de toekomst mogelijk is en dat Ajax samen met Litmanen bekijkt hoe hij op passende wijze afscheid kan nemen van de supporters.

Eerder waren er geruchten dat Litmanen bij het Finse Lahti zou kunnen gaan spelen. De Finse competitie begint over een paar weken. Wellicht dat een en ander met elkaar te maken heeft.

Meer op Ajax.nl




Tags

litmanen jari clubsite indigen lahti onmiddellijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper