ACT wint van Kaizer Chiefs

3 april 2004 23:46

Verslaggever: MK

Ajax Cape Town blijft het bijzonder goed doen, dit seizoen. Vandaag werd het beladen duel tegen de grootste rivaal Kaizer Chiefs in het lucratieve Absa Cup bekertoernooi met 0-1 gewonnen. Het doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd, waarna de Chiefs de rest van de wedstrijd achter de feiten aanliepen. De beste kansen waren zelfs voor ACT. Een tweede gele en dus rode kaart voor Ajax-speler Dikulu in de 81e minuut veranderde daar ook niks meer aan.

De wedstrijd werd overigens tijdelijk onderbroken gedurende de eerste helft, vanwege een botsing waarbij ACT-keeper Josephs betrokken was. De keeper kon de wedstrijd wel gewoon vervolgen. ACT plaatste zich door de winst voor de kwartfinales.