Transparent
Inloggen
Sluiten

Jos? Valencia vertrekt naar NEC

2 april 2004 16:53

Verslaggever: AB

Jos? Valencia vertrekt komende zomer bij Ajax. Ajax en Valencia hebben in goed overleg besloten het contract per Juni 2004 te ontbinden, en zo de weg vrij te maken voor een overgang naar NEC. De 22-jarige verdediger uit Ecuador slaagde er de afgelopen jaren niet in om een plek af te dwingen bij Ajax 1, en zowel Ajax als Valencia zagen geen toekomst in een langer verblijf. In 2001 en 2002 won Valencia met Jong Ajax de landstitel voor beloftenteams, om een jaar later met Jong Ajax de Amstel Cup voor beloften te veroveren.
Valencia heeft bij NEC een contract getekend voor 1 jaar, en is na Tininho de 2e nieuwe speler voor het volgende seizoen.

Meer op




Tags

valencia jong amstel ecuador landstitel slaagde tininho

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper