Transparent
Inloggen
Sluiten

Mirror: MU wil Van der Vaart

2 april 2004 13:04 - Mirror: New ?10M VAN MAN

Verslaggever: MK

Volgens het Engelse tabloid Mirror wil Manchester United 10 miljoen pond (15 miljoen euro) bieden voor Ajax-ster Rafael van der Vaart. De Engelsen zouden volgens de krant graag zaken doen v??r het EK, om de prijs niet verder te laten oplopen als de Nederlander een goed toernooi speelt. Manchester is momenteel vooral op zoek naar een creatieve speler voor de linkerkant om op langere termijn Ryan Giggs te vervangen. Zeker nadat Chelsea ervandoor ging met PSV'er Arjen Robben, komt Van der Vaart meer en meer in de picture.

Het tabloid meldt verder dat United concurrentie verwacht van Juventus in de strijd om Van der Vaart en dat Martin Ferguson, broer van Alex, de afgelopen weken tot tweemaal toe de Nederlander live is gaan bekijken.

Meer op Mirror: New ?10M VAN MAN




Tags

vaart tabloid arjen chelsea ervandoor ferguson giggs juventus picture rafael robben ster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper