Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen contractverlenging Godenzoon Litmanen

29 maart 2004 10:54 - Ajax.nl

Verslaggever: P

Wat de afgelopen week in diverse kranten te lezen viel is vandaag door Ajax bevestigd: het contract van Jari Litmanen zal niet worden verlengd. De reden dat Ajax afscheid neemt van de Finse vedette is zijn geringe beschikbaarheid op het veld. Litmanen kam dit seizoen helaas nauwelijks in actie vanwege verschillende blessures.

Na een zeer succesvolle periode in het Ajax van Louis van Gaal verliet Litmanen in 1999 de club en kwam hij uit voor Barcelona en Liverpool. In 2002 geleden keerde hij terug en kreeg Litmanen een warm welkom. Nu Ajax besloten heeft zijn contract niet te verlengen komt er bij de afloop van dit seizoen een definitief einde aan de rol van de voetballer Jari Litmanen. Het is nog niet bekend of en hoe Litmanen bij Ajax betrokken blijft.

Na zijn vertrek in 1999 verstomde de Litmanen-yell niet. Spandoeken bleven aan de populaire Ajacied herinneren. Het emotionele weerzien met Litmanen tijdens het Amsterdam Tournament in de wedstrijd tussen Ajax en Liverpool spreekt voor zich.

Jari Litmanen heeft een norm gesteld.

Meer op Ajax.nl




Tags

litmanen jari godenzoon liverpool barcelona beschikbaarheid gaal kam norm tournament vedette verstomde weerzien yell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht