Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse denkt te profiteren van ramkoers Ajax naar titel

27 maart 2004 12:13

Co Adriaanse heeft het moment waarop zijn club Ajax treft gunstig genoemd. ?Ze hebben een sloot punten voorsprong op PSV en iedereen weet bij Ajax dat ze kampioen worden. De vraag is alleen nog wanneer. En Ajax denkt dat ze in vorm zijn door de overwinning op Vitesse. Dat komt niet slecht uit.?, aldus de oefenmeester op de officiele site van AZ.

Adriaanse wil Ajax op een open manier bestrijden. Op de trainingen experimenteerde hij de afgelopen week met een 3-4-3=opstelling, waar het versterkte middenveld werd gevormd door Kromkamp, Lindenbergh, Landzaat en Buskermolen en een 4-3-3 systeem. Ook blijft het mogelijk dat AZ zijn gebruikelijke systeem met vier spitsen zal spelen.




Tags

adriaanse ramkoers titel buskermolen experimenteerde kromkamp landzaat lindenbergh oefenmeester vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal