Transparent
Inloggen
Sluiten

Jenei: 'Chivu revelatie van Euro 2000'

23 juni 2000 23:16

Verslaggever: M

De Roemeense bondscoach Emeric Jenei vindt Christian Chivu de revelatie van Euro 2000. Jenei roemde aan de vooravond van de kwartfinalewedstrijd Italie - Roemenie de prestaties van zijn jonge pupil tijdens de groepwedstrijden van het nationale elftal van Roemenie.

'Ondanks dat hij nog erg jong is behoort hij nu al tot een van de beste spelers in de selectie', aldus Jenei over de Ajacied die tegen Engeland verrassend de openingstreffer voor zijn land liet aantekenen. Zaterdag zal hij met Roemenie om 20:45 uur aantreden in Brussel tegen Italie waar een plaats in de halve finale op het spel staat. Het zal de eerste keer zijn dat Chivu het opneemt tegen zijn jeugdidool Paolo Maldini.

Meer op




Tags

jenei chivu revelatie roemenie aantekenen aantreden brussel emeric engeland groepwedstrijden jeugdidool jong kwartfinalewedstrijd maldini paolo pupil roemde vooravond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht