Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog geen beslissing over finale Amstel Malt Cup; Jong Feyenoord langszij bij Ajax

25 maart 2004 22:00 - Feyenoord Netwerk

Verslaggever: RvN

Er is nog geen beslissing is genomen over de datum en plaats van spelen van de finale om de Amstel Malt Cup tussen Jong Ajax en Jong Feyenoord. Vanwege een trainingskamp van Jong Oranje is de datum van 17 mei afgevallen. Mogelijk zou het duel nu naar donderdag 13 mei worden verplaatst. Ook een speelplaats is nog niet bekend.

Via een 0-2 overwinning tegen NAC Breda is Jong Feyenoord op gelijke hoogte gekomen met Jong Ajax in de strijd om de landstitel van de beloftencompetitie. Ajax heeft nog wel een doelsaldo van +5. SC heerenveen volgt op twee punten afstand.

Meer op Feyenoord Netwerk




Tags

jong feyenoord amstel malt langszij afgevallen beloftencompetitie heerenveen landstitel nac oranje speelplaats trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper