Transparent
Inloggen
Sluiten

Jarig Ajax presenteert halfjaarcijfers: verkoop spelers zorgt voor winst in eerste half jaar

18 maart 2004 08:49

Verslaggever: RvN

De verkoop van Chivu, Van der Meyde en Mido heeft 23,7 miljoen euro opgeleverd zou blijkt uit de resultaten van het eerste half jaar, die de vandaag 104 jaar oud geworden AFC Ajax vanmorgen bekendmaakte. Die transfersommen zorgden ervoor dat Ajax weer eens een positief resultaat neer kon zetten, een nettowinst van 17,6 miljoen euro in de eeerste helft van het boekjaar. Los van de transfers was er dus een verlies van 0,8 miljoen euro. Naast de verkoop van spelers, profiteerde Ajax ook van inkomsten uit de Champions League. De omzet van Ajax steeg tot 39,4 miljoen euro. Een jaar eerder bedroeg de omzet 38,6 miljoen euro.

Meer gegevens over de halfjaarcijfers: Ajax.nl

In een reactie liet Van Eijden weten verheugd te zijn over de 'mooie' cijfers: Ajax.nl

Meer op




Tags

halfjaarcijfers jarig afc bedroeg bekendmaakte boekjaar chivu eeerste eijden meyde mido nettowinst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos