Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: negen punten moet voldoende zijn

14 maart 2004 17:19

Ronald Koeman vond na afloop dat een voorsprong van negen punten voldoende moet zijn om de titel veilig te stellen. "Het is nog vroeg, maar we hebben een behoorlijke stap gemaakt vanmiddag, dat is duidelijk. We zijn niet van plan om nog negen punten te laten liggen. Met de kwaliteiten die we hebben moet negen punten voldoende zijn."

"Ik heb van te voren direct aangegeven dat de nederlaag van PSV pas winst voor ons is, als je zelf wint. De nederlaag van PSV na de nederlaag van ons in Utrecht was daarbij een groot voorbeeld. In het begin kostte het moeite vanmiddag, qua stand eigenlijk de gehele wedstrijd. Qua voetbal waren we duidelijk beter. Maar als de goals op de verkeerde momenten vallen, uit standaardsituaties, dan moet je zelf heel veel doen om opnieuw de goal te maken."

Koeman herkende bij hetgeen er in Eindhoven gebeurt, dingen terug die hij vorig seizoen bij Ajax zag. "Het strijden op twee vlakken blijft moeilijk. Dat kost uiteindelijk punten, als je met een kleine groep elke vier dagen moet spelen. Als er dan spelers afhaken met blessures kom je in de problemen."




Tags

koeman herkende titel utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper