Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten gaat door bij Ajax; wil geen duobaan met bondscoachschap Oranje U19

13 maart 2004 09:21

Verslaggever: RvN

De Telegraaf meldt dat Van Basten Ajax heeft laten weten een jaar door te willen gaan bij Ajax. Een duorol waarbij hij ook bondscoach van Oranje U19 zou worden heeft hij geweigerd. Ajax zou een akkoord hebben met de KNVB waarbij het toestaat dat de vedette de rol naast zijn functie bij Ajax zou kunnen uitvoeren.

Hugo Borst zegt in zijn column in het Algemeen Dagblad dat Van Gaal Van Basten een positie heeft aangeboden als hoofdcoach bij Jong Ajax. Van het Schip zou dan zijn assistent moeten worden. Van Basten zelf zou dat onderscheid helemaal niet willen en op basis van gelijkheid willen werken met Van het Schip, waarmee hij nu al samen Jong Ajax leidt. Daarnaast zou Van Gaal Van Basten dringend hebben geadviseerd om bondscoach van Oranje U19 te worden, iets wat hij zelf volgens Borst niet ambieert.

Lees de gehele column in het AD

Meer op




Tags

basten oranje bondscoachschap borst column duobaan gaal jong ambieert duorol gelijkheid knvb onderscheid telegraaf vedette

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper