Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: kansen creeren om wedstrijd te winnen

29 februari 2004 14:46

Ronald Koeman kon na afloop zijn ploeg niets verwijten over gebrek aan strijdlust. "Daarin kan ik ze niets kwalijk nemen, dat was er meer dan de tegenstander. Maar creatief konden we niets brengen en dat kan ik de ploeg wel verwijten. Als je geen kans creeert dan win je ook geen wedstrijd. Dan moet je tenminste de nul houden voor een gelijkspel maar ook dat deden we niet. Zij zijn volgens mij slechts twee keer bij de goal geweest. Aanvallend hebben we genoeg kwaliteiten, maar kansen kregen we niet. Wellicht in de eerste helft een paar momenten waar de eindpass niet goed was. Ook de standaardsituaties waren niet goed."

"We hebben nog drie punten voorsprong. Maar als we zelf zulke steekjes blijven laten vallen kan dat heel kostbaar worden" aldus de Ajax coach.




Tags

koeman creatief eindpass kostbaar steekjes strijdlust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan