Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwenburg opnieuw zes tot acht maanden uit de roulatie

23 februari 2004 14:03

Verslaggever: RvN

Nadat John Nieuwenburg na zijn revalidatie twee weken in training was bij Jong Ajax, heeft de Hagenaar in samenwerking met de medische staf moeten besluiten om opnieuw onder het mes te gaan. Nieuwenburg in de Haagse Courant: "Ik dacht dat ik weer fit was, maar samen met de dokter zijn we tot de conclusie gekozen dat er toch te veel speling in de linkerknie zit. Bij Ajax ben ik voor het eerst weer duels aangegaan. Toen bleek het gewricht te instabiel te zijn, daarom moet er een kruisband-correctie toegepast worden. Ik krijg dus net zoals in mijn rechterknie een kunststof kruisband. Hiermee ben ik weer zes tot acht maanden zoet. Het is hard als je dit te horen krijgt, nadat je net een revalidatie van zo'n periode achter de rug hebt."

Nieuwenburg die in 1999 een vrijfjarig contract tekende bij Ajax en daar nauwelijks aan voetballen toekwam, wil nog niet denken aan het einde van zijn carriere.

Meer: Haagse Courant:

Meer op




Tags

nieuwenburg courant kruisband revalidatie correctie dokter gewricht hagenaar instabiel jong kunststof rechterknie speling toekwam vrijfjarig zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht