Transparent
Inloggen
Sluiten

Stekelenburg uitblinker in duel

22 februari 2004 16:33

Maarten Stekelenburg was een van de uitblinkers in het duel tegen FC Twente. Hij hield de ploeg zeker in de tweede helft een paar keer in de wedstrijd. Volgens hem kwam de ploeg in de problemen omdat er teveel balverlies werd geleden.

Opnieuw kreeg hij de vraag voorgesteld of het niet zonde is dat hij weer terugmoet naar de bank als Lobont weer fit is. "Dat is nog helemaal niet zeker. Ik zal er alles aan doen om eerste keeper te blijven" aldus Stekelenburg. Antwoorden op vragen of hij uitgeleend wil worden als hij weer op de bank terechtkomt, wildde hij niet. "Ik word zo moe van die vragen. Ik zal er alles aan doen om eerste keeper te blijven."




Tags

stekelenburg balverlies lobont moe terechtkomt terugmoet twente uitblinkers uitgeleend wildde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht