Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruzeiro: jaarlijkse betaling voor samenwerking

18 februari 2004 12:28

Verslaggever: RvN

Vice-voorzitter Zez? Perrella van Cruzeiro liet in Di?rio da Tarde weten bij terugkomst van zijn reis in Europa dat er met Ajax gesproken is over een samenwerkingsverband dat te vergelijken is met de overeenkomst die Feyenoord heeft met America-MG. Daarbij betalen de Rotterdammers jaarlijks een vast bedrag en krijgen in ruil daarvoor het recht om jaarlijks twee spelers uit de jeugdopleiding 'te kiezen'. Zez? Perrella liet weten dat een samenwerking noodzakelijk is voor de club omdat het anders de vaste lasten voor de jeugdopleiding niet kan blijven ophoesten om de jeugdopleiding op het huidige peil te houden. Hij wilde niet zeggen hoeveel er met de afspraken gemoeid is. Het samenwerkingsverband van feyenoord met America-MG is tot nu toe overigens allerminst een succes gebleken vanwege het gebrek aan voor Feyenoord interessante talenten bij de Braziliaanse club.

Ajax zal binnenkort naar Brazilie komen om de jeugdopleiding en organisatie van de club te bezoeken. Mocht Ajax daarna besluiten de samenwerking niet door te zetten, dan zou Juventus geinteresseerd zijn, aldus de vice-voorzitter in Di?rio da Tarde.

Meer op




Tags

cruzeiro feyenoord betaling perrella samenwerkingsverband tarde zez allerminst juventus ophoesten peil ruil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper