Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verhoogt bod op Bergdolmo

17 juni 2000 10:40 - Dagbladet

Verslaggever: M

De Noorse topclub Rosenborg BK heeft ook het tweede, verhoogde bod van Ajax op de Noorse verdediger Andre Bergdolmo afgewezen. Eerder had Ajax al een bedrag van 17 miljoen Noorse Kronen geboden voor de linksback van Rosenborg en het nationale elftal van Noorwegen. De Noorse club vond dat bedrag echter te laag, waarop Ajax het bod verhoogde naar 21 miljoen Noorse Kronen (5 miljoen gulden). Rosenborg zou inmiddels ook dit bedrag weer hebben afgewezen.

Volgens Rune Bratseth is het bedrag dat Ajax op tafel wil leggen voor Bergdolmo te laag. Daarnaast willen de Noren eerst het verloop van het EK afwachten voordat er beslissingen worden genomen. Bij een goed optreden van de linkerverdediger op EURO 2000 zullen er ongetwijfeld meer clubs aan de deur kloppen en zal de transfersom van de Noor oplopen. De 29-jarige speler, die naar verluidt nog tot 2001 onder contract staat bij Rosenborg, zou wel interesse hebben om naar het buitenland te vertrekken.

Meer op Dagbladet




Tags

bergdolmo rosenborg kronen bratseth gulden linkerverdediger noor noorwegen rune

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht