Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: "Kritiek van Van der Vaart verrassend"

18 februari 2004 09:47 - BN De Stem (registratie)

Verslaggever: P.

Ronald Koeman heeft met verbazing kennisgenomen van de kritiek die Van der Vaart gisteren in de schrijvende pers op hem uitte. Van der Vaart gaf aan het vertrouwen van zijn coach te missen, teveel onder druk te staan en brak eveneens een lans voor het samenspelen van hem en Sneijder op het middenveld, omdat zij de beste spelers van Ajax zouden zijn.

Koeman blijkt onaangenaam verrast door de kritiek omdat Van der Vaart de problemen nooit bij hem heeft aangekaart. Ook is de coach van Ajax van mening dat je dergelijke zaken binnenskamers bespreekt in plaats van het op straat te gooien. Omtrent het samenspel met Sneijder op het middenveld is Koeman ook duidelijk: ?Rafael zegt altijd dat het w?l kan. Dat is prima, maar dan moet je het ook laten zien. Toen ik zei dat het moeilijk was, dat is overigens al weer een hele tijd geleden, werd daar door de pers ook met een heel scherp oog naar gekeken. Dat was logisch en terecht. Daarom is het ook normaal dat de pers kritisch kijkt nu ze wel samen spelen.?

Meer op BN De Stem (registratie)




Tags

koeman vaart bespreekt binnenskamers kennisgenomen lans onaangenaam rafael samenspel samenspelen schrijvende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam