Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Kales stapt op als directeur

14 juni 2000 19:21 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: M

Frank Kales is woensdag opgestapt als algemeen directeur bij Ajax. Beide partijen zouden in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. De reden voor het vertrek zou liggen in het feit dat er een 'belangrijk verschil van inzicht over het te voeren beleid' zou zijn, aldus de Amsterdamse club in een persbericht.

Het afgelopen jaar was Kales, die in februari werd aangesteld als opvolger van Maarten Oldenhof, met name bij de supporters vaak de gebeten hond. Kales werd door hen grotendeels verantwoordelijk gehouden voor de crisis waar de club het afgelopen jaar in verkeerde.

Op initiatief van de club werd enkele maanden geleden een onafhankelijke commissie ingesteld die heel de club doorlichtte. Naar verluidt waren de uitkomsten van dit onderzoek niet gunstig voor de huidige beleidsbepalers bij de club. Het lijkt er dan ook sterk op dat Kales zijn conclusies hieruit heeft getrokken en zijn spullen vroegtijdig heeft gepakt.

Een vervanger zal er volgens Ajax voorlopig nog niet worden aangesteld. Kales en Ajax hebben met elkaar afgesproken verder geen uitlatingen te doen over het plotselinge vertrek.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

kales doorlichtte gebeten hieruit hond oldenhof persbericht plotselinge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal