Transparent
Inloggen
Sluiten

De Jong: gewonnen op basis van strijdlust

8 februari 2004 15:36

Sneijder werd in de Arena uitgeroepen tot Man of the Match. Nigel de Jong bij de kijkers van Canal+. De Jong wilde niet spreken van een individuele prijs, maar vond die voor de hele ploeg. "We hebben met zijn allen alles gegeven 90 minuten lang. Ajax heeft dit duel gewonnen op basis van strijdlust. We hebben laten zien waar Ajax tot toe staat is. Als team hebben we geknokt nadat we ongelukkig op 0-1 achterkwamen."

Aanvoerder en invaller Van der Vaart vond dat zijn ploeg in de eerste helft vooral onrustig aan de bal was geweest. "In de tweede helft ging dat veel beter na de goal en hebben we dan ook terecht gewonnen uiteindelijk."




Tags

jong strijdlust achterkwamen arena canal geknokt match nigel vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper