Transparent
Inloggen
Sluiten

Onduidelijkheid over contract Trabelsi

5 februari 2004 16:16 - ANP

Verslaggever: JV

Hatem Trabelsi gaat er vanuit dat hij aan het einde van dit seizoen transfervrij kan vertrekken bij Ajax. De Tunesische rechtsback betwist de rechtsgeldigheid van de eenzijdige optie die de Amsterdamse club in zijn contract heeft opgenomen. Algemeen directeur Arie van Eijden zegt daarentegen dat de club die optie inmiddels heeft gelicht en dat Trabelsi tot 2006 aan Ajax is verbonden.

"Het klopt dat die optie er is, maar die moet schriftelijk worden gelicht. Naar mijn weten is dat tot op heden niet gebeurd", aldus Bas Beenen van Advocatenkantoor Rechtstaete, die de belangen van Trabelsi behartigt. Voor de speler is een transfervrije status veel interessanter dan een contract dat nog twee jaar doorloopt. ,,Mochten we er niet uitkomen in de onderhandelingen met Ajax en een eventuele nieuwe club, dan overwegen we een rechtszaak aan te spannen over de geldigheid van een eenzijdige optie. We zijn er van overtuigd dat we die winnen'', aldus Beenen.

Meer op ANP




Tags

trabelsi beenen eenzijdige onduidelijkheid advocatenkantoor behartigt betwist eijden geldigheid hatem interessanter rechtsgeldigheid rechtstaete rechtszaak schriftelijk spannen tunesische

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper