Transparent
Inloggen
Sluiten

Presentatie van Anastasiou in de Arena

4 februari 2004 17:33

Verslaggever: RvN

Anastasiou werd woensdagmiddag officieel gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Ajax. "Anastasiou voegt kwaliteit toe vanuit een positie waar we op dit moment veel problemen hebben. En om jullie volgende vraag alvast voor te zijn: wat als alle spitsen weer fit zijn? Dat zien we dan wel weer" aldus Koeman "Concurrentie brengt het maximale naar boven in de spelers. In het kampioensjaar hadden we Ibrahimovic, Mido en Machlas als spitsen. Als er een inkwam, ging-ie als een speer. Het gaat erom kampioen te worden."

"Als ik twijfelde of hij in 4-3-3 kan spelen, zou je hem niet moeten halen. Ik heb Anastasiou veel aan het werk gezien en ik heb geen twijfel. Alles is aanwezig om prima te functioneren als nummer 9 van Ajax. Hij brengt scorend vermogen mee en ervaring, en dat laatste is met een jonge groep als de onze ook zeer belangrijk."

Een uitgebreide impressie van de presentatie is na te lezen op: Ajax.nl

Meer op




Tags

anastasiou arena ibrahimovic impressie inkwam kampioensjaar koeman machlas mido scorend speer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan