Transparent
Inloggen
Sluiten

Trabelsi wil duidelijkheid; denkt transfervrij te zijn

26 januari 2004 16:17

Verslaggever: RvN

Tegenover de BBC liet Trabelsi weten dat zijn knie helemaal genezen is en dat hij alleen nog niet wedstrijdfit is. Hij hoopt een deel van de volgende groepswedstrijden mee te kunnen spelen om ritme op te doen, zodat hij in het vervolg van het toernooi er vanaf het beginsignaal bij kan zijn.

Tegenover de tv-zender ITV liet hij weten dat zijn manager met Arsenal en Chelsea gesproken heeft. Aan het einde van de maand hoopt hij duidelijkheid te hebben. Trabelsi gaat er daarbij vanuit dat hij transfervrij is aan het einde van het seizoen. Ajax heeft dat altijd tegengesproken omdat het een optie heeft om zijn contract met twee jaar te verlengen. Volgens Trabelsi zou die optie niet wettelijk geldig zijn.

Meer op




Tags

trabelsi arsenal bbc beginsignaal chelsea genezen itv wettelijk zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper