Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in matige wedstrijd naar overwinning; 1-0 tegen NEC

25 januari 2004 16:24

Ajax heeft in een matige wedstrijd de drie punten in eigen huis weten te houden. In de Arena won het met 1-0 door een doelpunt na een uur spelen van spits Sonck. Hij kon de bal intikken na een actie van Sikora. De Mul maakte in de tweede helft zijn debuut in het eerste elftal van Ajax.

Ajax begon goed aan het duel in de Arena en drong aan op een snelle treffer. Zover zou het niet komen. Naarmate de eerste helft vorderde zakte het offensief van Ajax weg. Er kwam nauwelijks gevaar meer en de wedstrijd zakte terug tot bedenkelijk niveau.

In de tweede helft speelden de Ajacieden een tempootje hoger al straalde de spelvreugde er nog niet echt van af. De diverse blessuregevallen hebben toch voor een behoorlijke aderlating gezorgd. Aanvallend kan de ploeg te weinig forceren. Al kon dat de debutant De Ridder niet aangerekend worden. Hij werd zelfs uitgeroepen tot man van de wedstrijd in het stadion. Sonck kon aanvallend ook nu weer nauwelijks bekoren, maar wellicht dat die beslissende goal hem dat zetje geeft om er echt doorheen te komen.

De winst en de drie punten waren in ieder geval voor Ajax en daar draait het uiteindelijk allemaal op. Daar magnog het debuut van de 17-jarige De Mul nog bij opgeteld worden.




Tags

arena mul sonck aderlating blessuregevallen drong intikken magnog naarmate offensief ridder sikora spelvreugde straalde tempootje vorderde zetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao godts gorter henderson kiki lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper