Transparent
Inloggen
Sluiten

Benoeming Afrikaans voetballer vh jaar uitgesteld; Hatem Trabelsi niet bij laatste 3; Pienaar genomineerd voor titel talent van het Jaar

23 januari 2004 15:38

Verslaggever: RvN

De Afrikaanse voetbalbond heeft de bekendmaking van de titel van Afrikaans speler van het jaar 2003 uitgesteld tot april. Het was aanvankelijk de bedoeling de winnaar vandaag bekend te maken. Wel bracht de bond het aantal genomineerden terug van 5 tot 3. Hatem Trabelsi viel daardoor verrassend af als kanshebber voor de titel. Samuel Eto'o, Didier Drogba en Jay-Jay Okocha zitten bij de laatste 3.

Daarnaast werden de genomineerden voor talent van het jaar bekendgemaakt. Net als vorig jaar is Steven Pienaar bij de drie genomineerden. Hij heeft nu gezelschap van Kolo Toure en Obafemi Martins. Op 30 april wordt de winnaar bekendgemaakt.

Meer op




Tags

titel afrikaans hatem pienaar trabelsi jay didier drogba eto gezelschap kolo martins obafemi okocha samuel toure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos