Transparent
Inloggen
Sluiten

Gehavend Ajax mist negen spelers tegen Roda JC

20 januari 2004 15:11

Gebrand als hij is op de landtitel gaat Ronald Koeman voor een overwinning op Roda JC "Maar we missen negen spelers, bijna een heel elftal. Dat moeten we niet vergeten", aldus de trainer. Ibrahimovic, Maxwell, Trabelsi, Pienaar, Litmanen, Obodai, Van Damme en De Mul zullen definitef niet inzetbaar zijn. Bogdan Lobont is zelfs enkele weken uigeschakeld. ,,Door de vele blessures is de frisse moed om de competitie te hervatten wel deels weg", sprak Koeman. ,,Het elftal dat speelt is kwalitatief goed, maar er zijn vijf basisspelers weg, onder wie beide backs die van grote invloed waren en een spits die op die positie het meest balvast was. Dan lever je veel in."

Koeman liet in de voorbeschouwing van de wedstrijd eveneens doorschemeren de rest van het seizoen uit te gaan van een systeem waarin 4-3-3 gespeeld wordt, behoudens enkele incidentele aanpassingen bij bepaalde tegenstanders.




Tags

koeman roda gehavend balvast bogdan damme definitef ibrahimovic incidentele kwalitatief landtitel lever litmanen lobont maxwell moed mul obodai pienaar trabelsi uigeschakeld voorbeschouwing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht