Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans willen Daniel de Ridder als rechtsbuiten

20 januari 2004 08:58

Een meerderheid van de Ajax-fans vindt dat Daniel de Ridder woensdagavond in Kerkrade zijn competitiedebuut moet maken voor Ajax als rechtsbuiten in de eerste competitiewedstrijd Ajax na de winterstop tegen Roda JC. 58,9% van de supporters die meededen aan de poll op de voorpagina van Ajax Netwerk kozen bij de vraag 'Wie moet tegen Roda JC rechtsbuiten staan?' voor De Ridder die door Koeman na de winterstop bij de eerste selectie is gehaald.

Tom de Mul, de rechtsbuiten van Ajax A1 en inmiddels ook selectiespeler, kreeg 13,6% van de stemmen. 17,2% kiest voor een 4-4-2 opstelling, waardoor niemand de rechtsbuitenpositie inneemt. Wesley Sonck, in de eerste helft van het seizoen regelmatig actief als gelegenheidsrechtsbuiten krijgt 7,2%. Koeman heeft echter al aangegeven dat hij de Belg de rest van het seizoen niet meer op die positie wil posteren. 2,9% ziet liever iemands anders woensdag als rechtsbuiten.




Tags

ridder koeman roda competitiedebuut gelegenheidsrechtsbuiten iemands inneemt kerkrade kozen meededen mul poll posteren rechtsbuitenpositie selectiespeler sonck tom voorpagina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht