Transparent
Inloggen
Sluiten

Pienaar wil op African Nations Cup spelen

6 januari 2004 21:50 - The Star

Verslaggever: JL

De zaakwaarnemer van Steven Pienaar, Rob Moore, heeft in de Zuid-Afrikaansee krant The Star laten weten dat de berichten dat Pienaar niet voor het nationale elftal van Zuid-Afrika op de African Nations Cup kan meedoen wegens het trage herstel van zijn knieblessure onjuist zijn. Volgens Moore hebben de behandelingen aan de knie de afgelopen weken goed geholpen en is Pienaar vol goede moed over een snelle rentree.

Moore reageerde op uitspraken van de staf van Bafana Bafana maandag dat zij van de medische staf van Ajax hadden vernomen dat de knie van Pienaar nog niet volledig hersteld was en dat het zeker nog 3 weken zou gaan duren voordat hij fit was. 'Oud nieuws', volgens Moore. 'Momenteel wordt de knie in Amsterdam getest. Als alles goed gaat wil Steven zondag al bij de selectie zijn voor de Cosafa Cup wedstrijd tegen Mauritius'.

'Steven heeft sinds oktober niet meer gespeeld. Hij zal dus eerst wedstrijfit moeten worden. Het is dus onwaarschijnlijk dat hij tegen Mauritius in de basis zal starten, maar Steven hoopt in ieder geval klaar te zijn om deel te nemen aan de African Nations Cup', aldus Moore. Mocht Pienaar inderdaad met Zuid-Afrika naar Tunesie gaan dan kan Ajax enkele weken geen beroep doen op de sympathieke middenvelder.

Meer op The Star




Tags

pienaar moore african nations afrika bafana mauritius afrikaansee beroep cosafa moed onjuist onwaarschijnlijk star sympathieke trage tunesie vernomen wedstrijfit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht