Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer ontkent spoedig vertrek Trabelsi

6 januari 2004 20:32

Verslaggever: JL

De zaakwaarnemer van Hatem Trabelsi, Franklin Sedoc, heeft in de Britse pers laten weten dat de kans zeer klein is dat de rechtsback van Ajax voor de zomer vertrekt uit Amsterdam. Hij reageerde op geruchten in diverse media dat de Tunesische international op korte termijn de overstap zou maken naar een club uit de Premier League. Chelsea, Manchester United en Newcastle United werden de afgelopen dagen gelinkt met Trabelsi.

'Trabelsi is een zeer groot talent. Hij heeft meerdere opties in Europa, maar hij wil het liefste in Engeland spelen. Alles hangt echter af van Ajax. Ik verwacht in ieder geen veranderingen voor de zomer'. Het contract van Trabelsi loopt aan het eind van dit seizoen af, maar Ajax heeft nog een eenzijdige optie om deze met twee jaar te verlengen. Er zou echter onduidelijkheid bestaan over de rechtsgeldigheid van deze optie.

Meer op




Tags

trabelsi chelsea eenzijdige engeland franklin hatem newcastle onduidelijkheid rechtsgeldigheid sedoc tunesische

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper