Transparent
Inloggen
Sluiten

Petri Pasanen verhuurd aan Portsmouth

4 januari 2004 14:54 - Teletekst

Verslaggever: P.

Petri Pasanen speelt de rest van het seizoen op huurbasis in de Premier League als speler van Portsmouth. De Finse verdediger van Ajax en het nationale elftal van Finland kan aanstaande dinsdag tegen Aston Villa al voor Portsmouth, dat momenteel kampt met veel blessures, debuteren op het hoogste Engelse niveau. Pasanen staat nog tot 2005 onder contract bij Ajax. In de verhuurovereenkomst met Portsmouth schijnt geen optie tot koop te zijn opgenomen.

Pasanen, die onder Co Adriaanse naar Ajax kwam, viel na de rentree van Johnny Heitinga en de komst van aankopen Julien Escud? en Zdenek Grygera buiten de boot bij het eerste elftal van Ajax. Ook middenvelder Yakubu kwam eerder in aanmerking voor een plaats in het centrum van de verdediging dan de Fin. Pasanen mocht uitkijken naar een andere club en diende zich via Jong Ajax in de kijker te spelen. Zondagmiddag kwam hij uiteindelijk tot een akkoord met de club uit de Premier League.

Meer op Teletekst




Tags

pasanen portsmouth petri adriaanse escud finland grygera heitinga johnny jong julien uitkijken verhuurovereenkomst villa yakubu zdenek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht