Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanklagen Van Gaal door Barcelona "1-april" grap Sport

30 december 2003 13:06 - Sport.es

Verslaggever: RvN

Het bericht over het aanklagen van Louis van Gaal door Barcelona van de Spaanse krant Sport blijkt een grap te zijn. 28 december is net als 1 april in Nederland een dag waarbij het gebruikelijk is om grappen te maken. Sport meldde dat Barcelona de stap had genomen om Louis van Gaal aan te klagen voor de financiele en sportieve gevolgen vanwege het mislopen van de transfer van Ronaldo. De huidige technisch drecteur van Ajax blokkeerde destijds een transfer van de Braziliaan naar Barcelona. Ronaldo ging vervolgens naar de concurrent.

Het bericht werd wereldwijd door vele media overgenomen met verwijzing naar de Spaanse krant. "Zoals de meeste van onze lezers al doorhadden (of misschien niet) Barcelona heeft Van Gaal niet aangeklaagd, ookal verdient de voormalig Barcelona trainer het wel. De Hollander bespaart zich de 453.000 euro boete voor het niet aantrekken van Ronaldo. Ookal is wel duidelijk dat hij een grote fout heeft gemaakt; getuige de bijna 50 goals die Ronaldo in anderhalf jaar voor Real Madrid heeft gescoord. En als president Laporta nooit met de gedachte heeft gespeeld van Gaal aan te klagen, lanceren wij het idee, wie weet wordt het realiteit." aldus Sport.

Meer op Sport.es




Tags

barcelona gaal ronaldo aanklagen klagen ookal aangeklaagd blokkeerde braziliaan doorhadden drecteur grappen hollander laporta madrid nederland verwijzing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht