Transparent
Inloggen
Sluiten

Bizar bericht: Barcelona zou Van Gaal aanklagen

28 december 2003 11:26

Verslaggever: RvN

Een bizar bericht in het Catalaanse Sport. Volgens de krant zou Barcelona naar de rechter stappen en een vergoeding te claimen van Ajax technisch directeur Louis van Gaal vanwege het laten lopen van Ronaldo in diens periode bij Barcelona. Van Gaal stak een stokje voor de transfer omdat Ronaldo volgens hem niet hersteld was van zijn knieblessure en de houding van de Braziliaan hem niet aanstond. Ronaldo vertrok vervolgens naar concurrent Real Madrid. Van Gaal zou nu een claim krijgen voor de economische en sportieve schade die de club lijdt als gevolg van de beslissing van Van Gaal. Gesproken wordt over een bedrag van 9000 euro voor elk doelpunt dat Ronaldo scoort voor Real in de competitie en 12.000 in de Champions League. Dat bedrag zou daardoor nu al zijn opgelopen tot 453.000 euro.

Volgens Sport staat Van Gaal in Amsterdam inmiddels bekend als "ongeluksbrenger" (el gafe), omdat Ajax sinds zijn komst is uitgeschakeld voor de beker en de Champions League.

Meer op




Tags

gaal barcelona ronaldo bizar aanklagen aanstond braziliaan catalaanse claim claimen gafe madrid ongeluksbrenger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos