Transparent
Inloggen
Sluiten

O'Brien in finale US Cup

8 juni 2000 23:28

Verslaggever: M

John O'Brien zal zondag met het nationale elftal van de Verenigde Staten de finale spelen van de US Cup. De Amerikanen verzekerden zich door een 1 - 1 gelijkspel tegen Ierland voor de eindstrijd van het vriendschappelijke toernooi in Amerika waar ook Zuid-Afrika en Mexico aan deelnemen. O'Brien startte in tegenstelling tot de eerste wedstrijd tegen Zuid-Afrika die met ruime cijfers werd gewonnen in de basis. Een half uur voor tijd werd hij door bondscoach Arena gewisseld.

De Verenigde Staten komen in de finale uit tegen Mexico die donderdag Zuid-Afrika met 4 - 2 de baas was. Aaron Mokoena kwam niet aan spelen toe. Zuid-Afrika zal zondag in de strijd om de derde en vierde plaats aantreden tegen Ierland.

Meer op




Tags

afrika brien ierland mexico aantreden aaron amerika arena eindstrijd mokoena verzekerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko roon rulli setford sevic shogun sutalo tahirovic taylor