Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax strompelt naar winterstop: 2-0 nederlaag

21 december 2003 14:23

Na een erg sterk jaar is het jaar toch eigenlijk een beetje als een nachtkaars uitgegaan. Na de uitschakeling in Brugge en het verlies in de Amstel Cup verloor de ploeg ook de laatste competitiewedstrijd van het jaar uit in Enschede met 2-0. De ploeg was duidelijk vermoeid en kon de personele problemen niet meer opvangen.

FC Twente dat eerder deze week Jong Ajax versloeg in de Amstel Cup en Feyenoord kansloos liet, had tegen Ajax in N'Kufo opnieuw de meest opvallende man. Zowel voor rust als na rust zorgde hij voor de doelpunten van FC Twente. Met name de tweede was opvallend. Na een rush langs twee Ajacieden in het strafschopgebied schoot hij vanaf de achterlijn diagonaal langs Lobont. Een goal die nooit had mogen vallen.

Ajax had het moeilijk was vermoeid en kon daardoor in Enschede te weinig afdwingen. De extreem jonge ploeg snakt overduidelijk naar de winterstop en dat is niet zo gek gezien de reeks blessures van de afgelopen maanden en het hele zware programma.




Tags

amstel enschede strompelt twente achterlijn brugge diagonaal feyenoord jong kufo lobont nachtkaars rush snakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht