Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahimovic eenzaam aan kop MOS-klassement

15 december 2003 11:34

Verslaggever: P.

Met nog twee wedstrijden te gaan voordat de winterstop aanbreekt is duidelijk dat Zlatan Ibrahimovic op basis van de eerste seizoenshelft over de beste papieren in het klassement beschikt. Het verschil met de nummer twee, Wesley Sonck, bedraagt 18 punten. De Zweedse spits werd op basis van de gegeven punten in de Man of the Match-verkiezing in het seizoen 2002-2003 door de leden van Ajax Netwerk al verkozen tot Man of the Season.

Opvallend is de gestegen waardering voor het spel van Maxwell. De Braziliaan heeft met 31 punten nu al vijf punten meer behaald dan in het hele vorige seizoen, waar hij als twaalfde in het klassement eindigde. Momenteel staat de Braziliaan, waarvan de contractverlenging op zich laat wachten, op de vierde plaats in het klassement. Ook is de waardering voor Bogdan Lobont gestegen: waar hij vorig seizoen 33 punten en een tiende plaats in het eindklassement wist te behalen, staat hij voorlopig met 35 punten op de derde plaats.

Van de aankopen doet Wesley Sonck het in het klassement het beste. Met 36 punten staat hij momenteel op de tweede plaats. Second new best is Julien Escud?, die met 22 punten de zesde plaats moet delen met Johnny Heitinga. Mitea verzamelde tot nu toe tien punten en bezet daarmee de elfde plaats, Tom Soetaers staat met vijf punten op de vijftiende plaats. Zdenek Grygera en Sander Boschker wisten tot nu toe geen punten te behalen.

De huidige top-10 luidt als volgt:

1 Zlatan Ibrahimovic 54,0
2 Wesley Sonck 36,0
3 Bogdan Lobont 35,0
4 Maxwell 31,0
5 Wesley Sneijder 23,0
6 Johnny Heitinga 22,0
6 Julien Escud? 22,0
8 Rafael van der Vaart 17,0
9 Tomas Galasek 16,0
10 Nigel de Jong 11,0

Meer op




Tags

klassement ibrahimovic sonck bogdan braziliaan eenzaam escud heitinga johnny julien lobont maxwell mos zlatan aanbreekt boschker eindklassement galasek grygera jong match mitea nigel rafael soetaers tom tomas twaalfde vaart zdenek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht