Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman denkt niet aan Barcelona

10 december 2003 00:36

Verslaggever: RvN

Tegenover een verslaggever van het Spaanse Sport liet Ronald Koeman weten niet te denken aan een overgang naar Spanje, ook niet nu Frank Rijkaard na een paar maanden al onder grote druk staat. De Ajax coach die binnenkort met Ajax spreekt over contractverlenging vind dat de club rust moet bewaren en enkele jaren moet werken aan de wederopbouw. Tegelijkertijd weet hij dat je bij Barcelona geen tijd krijgt en dat de ploeg al te lang achter heeft gelegen op Real Madrid. Voorlopig ziet hij voor zichzelf in ieder geval geen plaats bij Barcelona.

Volgens Koeman zou Van der Vaart in de toekomst een ideale speler zijn voor het spel dat Barcelona speelt. Volgens Koeman doet van der Vaart er echter goed aan om nog een a twee jaar bij Ajax te blijven om zich verder te ontwikkelen.

Meer op




Tags

barcelona koeman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht