Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: in uitwedstrijden laten liggen

9 december 2003 23:06

Ronald Koeman vond zijn ploeg dinsdagavond voetballend niet goed genoeg. "Tegen dit soort ploegen moet je juist voetballend goed zijn, dat waren wij vandaag niet. Door verschillende oorzaken konden wij niet meer brengen. We hebben binnen de mogelijkheden die we hadden gespeeld, ook vanavond zonder de mensen die afwezig waren. "Op basis van de tweede helft was uitschakeling niet verdiend. We kwamen gelukkig op een 1-1, door ene overigens terechte penalty. In de eerste helft kwamen we niet onder de druk vandaan, maar in de tweede helft vond ik Brugge niet meer zo gevaarlijk."

"Een aantal spelers hadden heel veel balverlies, ook in de tweede helft nog. Daardoor ging het op een gegeven moment op en neer. We hadden in de tweede helft misschien wel de beste kans met Ibrahimovic. Hij moest er toen uit wegens zijn liesblessure. daarom bracht ik Litmanen in om meer rust op het middenveld in te brengen en Van der Vaart naar voren te sturen. Maar dat was helaas te weinig."

"Thuis hebben we onze plicht gedaan. Van Milan kun je verliezen en de andere duels wonnen we. Alleen uit was het te weinig. Tegen Milan hadden we een punt kunnen halen en tegen Club Brugge en Celta de Vigo uit hadden we meer moeten kunnen doen. In de uitwedstrijden hebben we teveel laten liggen."




Tags

koeman brugge milan balverlies celta ibrahimovic liesblessure litmanen plicht vaart vigo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos