Transparent
Inloggen
Sluiten

VFB Stuttgart wil Frank Verlaat

Verslaggever: M

De Duitse club VFB Stuttgart onderzoekt de mogelijkheid om Frank Verlaat terug te halen naar Duitsland. Na het vertrek van de ervaren verdedigers Thomas Berthold en Jens Keller is de Duitse club op zoek naar versterkingen voor de achterhoede. Verlaat, die van Co Adriaanse te horen heeft gekregen dat er in het komend seizoen geen plaats meer voor hem is in de Amsterdamse selectie, kwam aan het begin van het seizoen over van VFB Stuttgart waar hij zeer populair was.

Het is de bedoeling dat Directeur Sport bij Stuttgart Forster binnenkort met Frank Verlaat en een delegatie van Ajax om de tafel gaat zitten om een eventuele transfer te bespreken. Naast Stuttgart zou ook een Franse club in de markt zijn voor de robuuste verdediger. Verlaat, die nog een contract in Amsterdam heeft tot 2003, zou een voorkeur hebben voor een terugkeer naar Duitsland.

Meer op Stuttgarter Zeitung Online




Tags

stuttgart vfb duitsland achterhoede adriaanse berthold delegatie forster keller robuuste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht