Transparent
Inloggen
Sluiten

Kick Off Nigeria: "Fifa stelt Kalu Uche in het ongelijk"

2 december 2003 22:59 - Kickoff Nigeria

Verslaggever: P

Kickoff Nigeria weet, exclusief, te melden dat de FIFA Kalu Uche in zijn zaak tegen zijn Poolse werkgever Wisla Krakow in het ongelijk heeft gesteld. De door Ajax begeerde rechtsbuiten claimde een clausule met een beperkte transfersom in zijn contract te hebben welke zijn overgang naar Ajax mogelijk zou maken. Nu de Fifa hem daaromtrent in het ongelijk heeft gesteld dient de Nigeriaanse international terug te keren naar Wisla Krakow.

De speler zelf stelde officieel nog van niets te weten, maar officials van zijn club verwachten hem terug in de winterstop. Overigens hoeft deze beslissing de komst van de Nigeriaan niet tegen te houden. Indien Ajax en Wisla Krakow in de winterstop en voor het einde van de komende transferperiode overeenstemming bereiken over een transfersom zou Uche alsnog naar Ajax kunnen komen.

Meer op Kickoff Nigeria




Tags

fifa ongelijk uche kalu krakow nigeria wisla kick begeerde claimde daaromtrent kickoff nigeriaan nigeriaanse officials werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht