Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: makkelijk te accepteren nederlaag; strijd in Brugge wordt close

26 november 2003 23:10

Ronald Koeman zei na afloop de nederlaag vrij makkelijk te kunnen accepteren vanwege al de afwezigen. "Als je ziet wie je mist en wie er speelde, dan is het makkelijker te accepteren en is er goed gespeeld." De Ajax coach was erg tevreden over Heitinga. "Heitinga speelde prima. Zelfs in het verdedigen op snelheid stelde hij zich uitstekend op. Hij is ruim een jaar weggeweest. tegen Den Haag speelde hij zijn eerste wedstrijd en dan nu zo'n wedstrijd. Ik ben heel blij dat hij zich zo manifesteert."

Datzelfde goldt eigenlijk voor Obodai. "Kaka is gevaarlijk en ik heb Obodai een tegen een tegen hem laten spelen. Ik wist dat hij dat kon. Hij vulde dat prima in totdat hij er uit moest wegens een blessure." Van Sneijder had hij meer verwacht. "Het probleem van Sneijder is dat dit geen Schotland is. Iedereen verwacht veel van hem nu. Ik had ook iets meer verwacht, maar hij is nog erg jong. Je kan het teveel van hem verlangen."

"Ik ben blij met de late goal van Brugge in Vigo. Daardoor hebben we wellicht ook aan een gelijkspel voldoende. Maar de strijd in Brugge wordt close. Ook zijn hebben nog een kans. Het is een fysiek sterk elftal op een klein veldje."




Tags

brugge close koeman heitinga obodai goldt jong kaka manifesteert schotland veldje vigo vulde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos