Transparent
Inloggen
Sluiten

Gurbanov woest over rode kaarten

24 oktober 2024 22:48
Foto: Pro Shots

Gurbanov woest over rode kaarten; image source: Pro Shots

Succestrainer van Qarabag FK Gurban Gurbanov heeft donderdagavond op de persconferentie na afloop van de met 0-3 verloren thuiswedstrijd tegen Ajax woedend uitgehaald naar de arbitrage. Zijn ploeg kreeg een dubieuze strafschop te verwerken op een moment dat ze het initiatief naar zich toe trokken. Daarvoor en daarna werden er ook twee spelers van Qarabag met in de ogen van Gurbanov discutabele rode kaarten naar de kant gestuurd:"Ja, de spelers moeten beter opletten. Maar kom op, als je hier al rood voor gaat geven? Waarom voetballen we dan nog? In beide gevallen was er bovendien eerst een actie van de tegenstander! Ik vond sommige beslissingen van deze scheidsrechter erg interessant. In de tweede werd Juninho met twee handen(!) aangepakt in de zestien, maar wij kregen geen penalty."

De trainer vervolgde zijn relaas:"Kijk, als een team al een man minder heeft, achter staat en dan nog een rode kaart krijgt... Dan zit daar wat achter. Maar ik zal nooit een scheidsrechter hinderen. Nee, nee. Ik help ze alleen wel graag om beter te worden. Het zou in het vervolg alleen wel beter zijn, als ze met een andere en meer positieve houding naar ons kwamen, ook al zijn we een kleinere club."

Toch hield Gurbanov ook iets positiefs over aan het treffen met Ajax vanavond:"We moeten veel beter op de details letten, maar als we zo blijven spelen als vanavond, komen de resultaten vanzelf. Het helpt ook wel dat we tegen een ploeg als dit Ajax hebben mogen spelen vanavond. Nu weten we wel hoe het is om tegenover grote clubs te staan. Die ervaring nemen we weer mee richting de toekomst."




Tags

gurbanov qarabag woest arbitrage discutabele gurban hinderen juninho positiefs relaas succestrainer trokken vervolgde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

basten bertjek brobbey chico conceicao derk elsimao farioli henderson johanssen juventus kiki lido mislintat onaardig pasveer porto psg qarabag ramaj rasmussen rugani scheids sevic spelregels steijn suarez sulejmani weghorst wegsturen