Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax speelt met man meer gelijk tegen ADO

21 oktober 2024 21:58
Foto: Pro Shots

Jong Ajax speelt met man meer gelijk tegen ADO; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vanavond voor de tweede achtereenvolgende keer doelpuntloos gelijkgespeeld. Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Jong FC Utrecht kwam vanavond ADO Den Haag op bezoek. Hoewel Jong Ajax aanzienlijk sterker voor de dag kwam als afgelopen vrijdag, wisten de talenten van Ajax ondanks zestien geproduceerde schoten op doel het net niet te vinden. ADO Den Haag kwam na een half uur al met tien man te staan na een directe rode kaart voor Steven van der Sloot. Het hielp Jong Ajax het overwicht gedurende het restant van de wedstrijd te behouden, gescoord werd er dus niet.

Na het tweede gelijkspel in vier dagen staat Jong Ajax momenteel op een dertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Naast de wedstrijd van Jong Ajax stonden er nog drie andere duels op het programma, terwijl er morgenavond ook nog vier wedstrijden worden gespeeld. Voor Jong Ajax wacht aanstaande vrijdag alweer het volgende duel, dan reist de ploeg van Frank Peereboom af naar Zuid-Limburg om het in het Parkstad Stadion in Kerkrade op te nemen tegen het plaatselijke Roda JC. De Limburgers verloren vanavond op bezoek bij Helmond Sport met 2-1 en staan één plaatsje boven Jong Ajax, met één punt meer.




Tags

jong ado geproduceerde helmond kerkrade parkstad peereboom plaatselijke plaatsje roda utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao engeland eredivisie farioli godts hato henderson heracles jong kaplan kiki kroes pasveer quido ramaj rensch rugani sevic sosa sutalo tegengoals transferoverwegingen traore weghorst wijndal