Transparent
Inloggen
Sluiten

Farioli: "Spelers hebben karakter getoond"

20 oktober 2024 18:29
Foto: Pro Shots

Farioli: "Spelers hebben karakter getoond"; image source: Pro Shots

Na afloop verscheen ook trainer Francesco Farioli voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de 3-4 overwinning op Heracles Almelo:"Het was een moeilijke wedstrijd zonder onze balans. Het kostte ons ook veel energie vandaag. We hebben veel kansen gekregen, we hadden op voorsprong moeten komen. Maar vervolgens kwamen zij op voorsprong en je ziet aan het scoreverloop dat het een moeilijke pot was. Maar de spelers hebben karakter getoond door deze wedstrijd te winnen."

Over de doelpuntendroogte van Brian Brobbey:"Het is niet typisch voor Brian. Natuurlijk was het een grote kans. We moeten beter worden, zeker in dit soort wedstrijden is het belangrijk om te scoren en een wedstrijd te sturen zoals we hem graag spelen. Brian is een belangrijke speler. Ik ben er zeker van dat hij de doelpunten binnenkort weer voor ons binnenschiet."

Over de inzetbaarheid van zijn spelers en de succesvol toegepaste wissels:"Ik denk dat alle spelers uit mijn selectie belangrijk zijn. Ook de reserves brengen elke week wat we nodig hebben. In de afgelopen twee wedstrijden hebben we zes punten gehaald dankzij de invallers. Het gaat niet alleen om de basiself. Het gaat ook om de invallers. Misschien val ik in herhaling, maar zo is het wel. Morgen gaan we trainen en donderdag wacht ons weer een hele verre uitwedstrijd in Europa."

Over de wereldgoal van Mario Engels:"De goal van Mario Engels was fantastisch. Helaas was het niet mijn eerste keer dat ik zo'n goal tegenkreeg. Het gebeurde tijdens mijn tijd in Turkije ook al, al was hij toen van nog verder en nog perfecter binnengeschoten. Een hele onwerkelijke goal. Helaas ben ik inmiddels een specialist met dit soort tegengoals. Dit is wel de schoonheid van het voetbal. Soms moet je gewoon klappen. Natuurlijk was ik ook verdrietig over de tegengoal, maar als hij zo wordt binnengeschoten is dat gewoon heel knap."




Discussieer mee op de forums


Tags

farioli binnengeschoten almelo basiself binnenschiet blikken brobbey doelpuntendroogte espn francesco heracles herhaling onwerkelijke perfecter reserves scoreverloop specialist tegengoals toegepaste turkije val wereldgoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.182 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

basten berghuis brobbey chico coaching conceicao elsimao engeland eredivisie farioli henderson heracles juventus kiki lido mislintat pasveer porto quido ramaj rugani sevic steijn suarez sulejmani sutalo tegengoals teksten transferoverwegingen weghorst