Transparent
Inloggen
Sluiten

Pasveer: "Soms moet je ook klappen voor een tegendoelpunt"

20 oktober 2024 18:19
Foto: Pro Shots

Pasveer: "Soms moet je ook klappen voor een tegendoelpunt"; image source: Pro Shots

Ook keeper Remko Pasveer verscheen voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd en misschien wel dé goal van het seizoen van Mario Engels:"Ik had niet verwacht dat je erover zou beginnen moet ik eerlijk zeggen, haha. We geven een assist op Heracles, zo simpel is het. Ik was nog bezig met de organisatie aan het neerzetten. De bal ligt perfect voor Engels en hij schiet fantastisch binnen. Gewoon een goede goal. Soms moet je ook applaudisseren voor een tegendoelpunt. Vraag me wel af of de assist voor ons telt."

Over de drie tegendoelpunten uit zes schoten op doel: "Zolang het niet structureel is.. Het was van onze kant zeker niet goed vandaag. Er is ruimte om dat te bespreken komende week maar we zijn vooral blij dat we gewonnen hebben."

Wanneer had de doelman in de gaten dat het een lastige pot zou worden vandaag:"Dat wist ik in het begin eigenlijk al wel. Ik miste een beetje energie bij ons. Ze kregen direct een vrije trap op links waardoor ze het publiek er lekker achterkregen. Dat sterkt hun natuurlijk en die goal absoluut ook."

"Ik heb hier hele mooie jaren gehad en ik kom hier ook nog altijd heel erg graag terug. Meestal pak ik ook wel een wedstrijdje mee in een seizoen. Heracles is zeker wel mijn cluppie. Ik vind het een hele leuke club, ik kom hier graag. Ik hoop ook dat ze het sportief altijd goed doen. Absoluut fijner om handtekeningen uit te delen met een overwinning, maar drie tegengoals is wel wat minder."




Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer tegendoelpunt heracles achterkregen applaudisseren blikken espn handtekeningen remko sterkt tegengoals

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.182 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

basten berghuis brobbey chico coaching conceicao elsimao engeland eredivisie farioli henderson heracles juventus kiki lido mislintat pasveer porto quido ramaj rugani sevic steijn suarez sulejmani sutalo tegengoals teksten transferoverwegingen weghorst