Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax stelt teleur tegen Jong FC Utrecht

18 oktober 2024 22:04
Foto: Pro Shots

Jong Ajax stelt teleur tegen Jong FC Utrecht; image source: Pro Shots

Jong Ajax is er vanavond op De Toekomst niet in geslaagd de talenten van FC Utrecht te verslaan. Op het eigen jeugdcomplex kwam de ploeg van trainer Frank Peereboom niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Jong Ajax speelde een zeer matige pot en was met uitzondering van het balbezit de mindere partij. De bezoekers kwamen tot liefst tien(!) schoten op het doel van keeper Charlie Setford, terwijl de thuisploeg maar zeven schoten op doel wist te produceren.

Door het doelpuntloze gelijkspel staat Jong Ajax nu op de twaalfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Uit de eerste tien wedstrijden wist te ploeg elf punten te verzamelen. Saillant detail; dat zijn er net zoveel als de talenten van AZ en PSV. Jong Ajax heeft alleen een iets beter doelsaldo van +1 tegenover -2(Jong PSV) en -3(Jong AZ). Jong FC Utrecht staat na vanavond op de negentiende plek, met een punt meer als hekkensluiter Vitesse. Die ploeg ging vanavond met 4-2 onderuit op bezoek bij FC Den Bosch.

Maandagavond wacht Jong Ajax alweer de volgende wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Dan komt ADO Den Haag op bezoek in Amsterdam. Na een moeizame start van de competitie lijken de Hagenezen hun draai deze competitie te hebben gevonden, getuige ook hun overtuigende 3-0 overwinning van vanavond op Roda JC. De ploeg uit de Hofstad staat twee plaatsen boven Jong Ajax, met drie punten meer.




Tags

jong utrecht ado charlie doelpuntloze hekkensluiter peereboom roda setford twaalfde vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 uur geleden
Als enkele jongens zich maar goed ontwikkelen.
+1/-0

5 uur geleden
Ook kunnen die enkele jongens zich alleen maar ontwikkelen wanneer het team dominanter gaat voetballen en meer kansen zien te creëren. Ook moeten we niet vergeten dat het voetballen aan het evolueren is en dan bedoel ik ook niet altijd positief. Ik kan steeds minder genieten van spelletje.
+1/-0

 
3 uur geleden
Komt goed. We gaan nu door een moeilijke periode heen, maar we zijn nog steeds Ajax.
+2/-0

 
2 uur geleden
Ja ik ben het buikschuiven van Overmars en de vuisten in de lucht van Van de Sar snel vergeten.
Overmars is een geweldige koopman maar die gasten hebben Ajax op een dun touwtje laten balanceren.
De hele organisatie was afhankelijk van zijn koopmanschap en daar kan je geen lange termijn strategie op bouwen dus toen dat wegviel .....
Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt met de structuur die ze nu aan het opzetten zijn.
En idd we zijn nog steeds Ajax.
Staafincident met stadionnetje De Meer als inkomsten hebben we ook overleefd etc.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.194 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom antony berghuis boomen brobbey elsimao eriksen faberski farioli gaaei godts hato henderson hlynsson kiki kroes mislintat negeren pasveer rasmussen rensch rugani sancties sevic sosa spertsyan sutalo traore weghorst wijndal