Transparent
Inloggen
Sluiten

Openhartige Tadic blikt terug op Ajax-voorstel

16 oktober 2024 18:32 - Tivibu Spor
Foto: Pro Shots

Openhartige Tadic blikt terug op Ajax-voorstel; image source: Pro Shots

Levende Ajax-legende Dusan Tadic(35) overweegt om na het beëindigen van zijn actieve carrière weer terug te keren bij Ajax. Dat vertelde de Serviër in een interview met het Turkse televisiekanaal Tivibu Spor. De voormalig Ajacied werd onder meer gevraagd naar zijn toekomst maar ook naar zijn verleden in Amsterdam: "Ik wil na mijn carrière trainer worden en ik heb eerder bij Ajax daar een mooie aanbieding voor gekregen. Ik kon daar zowel als jeugdtrainer of als assistent bij het eerste elftal aan de slag. Ik was misschien wel de eerste speler die dit aanbod heeft gekregen binnen de gehele clubhistorie van Ajax."

Tadic verliet Ajax in de zomer van 2023 transfervrij om zijn geluk te gaan beproeven in de Turkse Süper Lig bij Fenerbahçe. In zijn eerste jaar kwam hij achtendertig keer in actie voor de Turkse topclub, waarin hij tien goals en veertien assists afleverde. "Het was natuurlijk wel bevredigend om zo'n voorstel te mogen ontvangen van een club waar ik met zoveel plezier gespeeld heb. Een teken van respect ook, met potentiële langetermijnvooruitzichten. Ik had nog twee of drie jaar kunnen spelen, gevolgd door een coachende rol. Ik voel me nog steeds fit en in staat om zeker nog een paar jaar te spelen voordat ik de overstap maak naar het trainerschap."




Tags

tadic openhartige achtendertig afleverde beproeven bevredigend coachende fenerbahce langetermijnvooruitzichten legende levende lig potentiele spor televisiekanaal tivibu trainerschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Altijd welkom als (jeugd)trainer.
+4/-0

16 uur geleden (gewijzigd)
Altijd welkom Dusan!
De Dusan-pit en kwaliteit mag wel in meer spelers terecht komen vind ik.
+1/-0

 
13 uur geleden
Idd een geweldige over mijn lijk winnaarsmentaliteit waarvan vaak getwijfeld wordt of die ook bij de Ajax jeugd heerst.
Niet zo gek als jouw tenue gestreken en gevouwen klaar ligt etc (maar daar schijnt Beuker mee bezig te zijn?).
Dus op dat punt zou hij ze beter kunnen maken maar ik vraag me af of hij met die mentaliteit binnen een organisatie past.
Hij wil altijd voor het hoogste gaan dus die wil ook de hoogste trainerspositie in no-time.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.194 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom antony berghuis boomen brobbey elsimao eredivisie eriksen faberski farioli gaaei godts hato henderson hlynsson kiki kroes mislintat negeren pasveer rasmussen rensch rugani sancties sevic skimovic sosa traore weghorst wijndal