Transparent
Inloggen
Sluiten

"Mogelijke terugkeer Antony bij Ajax"

14 oktober 2024 17:02 - CaughtOffside
Foto: Pro Shots

"Mogelijke terugkeer Antony bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens CaughtOffside, het medium waar ook transferexpert Fabrizio Romano voor schrijft, is een terugkeer van Antony bij Ajax een van de opties in de aankomende transferperiode. Manchester United zou de komende transferperiode een vertrek van de Braziliaanse vleugelaanvaller overwegen en een terugkeer op huurbasis bij Ajax lijkt daarbij voor de hand te liggen. De speler, die in de zomer van 2022 werd gehaald voor minimaal vijfennegentig miljoen euro, komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe.

Gelet op de financiële situatie van Ajax lijkt een definitieve terugkeer allesbehalve voor de hand te liggen. Maar door middel van een huurperiode tot het einde van het seizoen, kan de Braziliaan zich in Amsterdam weer van zijn beste kant laten zien om zich zo in de picture te spelen bij een nieuwe Europese topclub. De vleugelaanvaller was eerder ook succesvol in Amsterdam en dus acht Manchester United Ajax als de beste optie voor een tijdelijke huur, al heeft de voormalig Ajacied op zijn positie wel de concurrentie van Bertrand Traoré.

Er zijn echter ook mogelijkheden voor de Braziliaan om actief te blijven in de Premier League. Ondermeer Newcastle United en Crystal Palace zouden de ontwikkelingen rondom Antony in Manchester nadrukkelijk in de gaten houden en zouden de voormalig Ajacied ook graag inlijven.

Antony speelde in totaal twee seizoenen in Amsterdam en kwam daarin tot tweeëntachtig officiële optredens voor de club. In die wedstrijden wist hij vierentwintig goals te scoren en leverde hij tweeëntwintig assists af. Sinds zijn vertrek naar Manchester twee jaar geleden kwam hij vooralsnog zesentachtig keer in actie, waarin zijn scorend vermogen met twaalf goals en vijf assists beduidend lager ligt.




Discussieer mee op de forums


Tags

antony braziliaan allesbehalve bertrand caughtoffside fabrizio huur huurperiode inlijven newcastle optredens palace picture romano scorend transferexpert traore tweeentachtig tweeentwintig vierentwintig vijfennegentig zesentachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 minuten geleden
Tja... weet het niet.
95 miljoen was wel een giller destijds,het standbeeld voor Marc moet nog gebouwd worden.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.194 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alders antony berghuis bertjek bijtekenen boomen brobbey dumfries elsimao farioli feyenoord gaaei godts groningen henderson jong kiki kroes mazraoui netto pasveer rensch sevic skimovic taylor timber traore verschuilen weghorst