Šutalo wint met Kroatië van Schotland

13 oktober 2024 14:19

Šutalo wint met Kroatië van Schotland ; image source: Pro Shots

Kroatië heeft gisteren met 2-1 gewonnen van Schotland. Josip Šutalo speelde de hele wedstrijd bij de Kroaten, die door de overwinning nu de tweede plaats bekleedden in groep 1 van de UEFA Nations League.
Schotland kwam aanvankelijk nog op voorsprong via Christie, maar de vreugde was van korte duur. Drie minuten na de openingstreffer maakte Matanovic op aangeven van Ivan Perišić de gelijkmaker. Twintig minuten voor tijd besliste spits Andrej Kramarić de eindstand op 2-1.

Het nog foutloze Portugal voert de groep met Kroatië aan. Dinsdagavond wacht Kroatië de volgende groepswedstrijd als het team van Ajacied Josip Šutalo op bezoek gaan bij Polen. De aftrap van die wedstrijd staat gepland om 20:45 uur.