Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaassen: "Als we winnen vind ik het altijd leuk"

6 oktober 2024 20:08
Foto: Pro Shots

Klaassen: "Als we winnen vind ik het altijd leuk"; image source: Pro Shots

Ook doelpuntenmaker van de 1-0 Davy Klaassen verscheen na afloop van de 3-1 zege op FC Groningen voor de camera's van ESPN om samen met Hans Kraaij Junior terug te blikken op zijn wedstrijd:"Het was lekker en het was nodig ook. Ik probeerde eerst voor een kaats te gaan, maar toen de bal in het niks viel was ik daar. Ja, ik heb ook wel een neusje voor de goal, denk ik. Maar dat komt niet vanzelf, je moet er wel telkens weer voor gaan. Ik begrijp wel wat je bedoelt, er gebeurde heel weinig. Het was een zware wedstrijd, die veel op en neer ging. Dat kostte veel energie en dan merk je dat je toch niet zo lekker in die wedstrijd komt."

"Laag baltempo? Ik snap wat je bedoelt, alleen als we in de counter gaan en we de bal weer verliezen, moet je weer terug. Dat kost de meeste kracht. Als je telkens op en neer moet, dan wordt het zwaar, ja. Ik geloofde er nog wel in, ja. Vorige week hebben we al laten zien dat onze invallers belangrijk zijn, deze week ook weer. Als we winnen vind ik het altijd leuk, Hans."




Tags

hans baltempo blikken counter doelpuntenmaker espn groningen kaats kraaij neusje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom antony berghuis boomen brobbey elsimao eriksen faberski farioli gaaei godts hato henderson hlynsson kiki kroes mislintat negeren pasveer rasmussen rensch rugani sancties sevic sosa spertsyan sutalo traore weghorst wijndal